Communion (Communie)

Milan:
Een paar jaar eerder fotografeerde ik de huwelijksdag van Milan’s ouders en was Milan er als kleine jongen ook bij. Ondertussen behoorlijk gegroeid was het de beurt aan Milan zelf ter gelegenheid van zijn eerste communie! Met veel zin en goesting deed Milan zijn uiterste best bij het nemen van de foto’s en het is er aan te zien! Bedankt flinke kerel en proficiat met je eertse communie!
Alysia:
Voor Alysia moest het iets met paarden zijn. Geen gemakkelijke opdracht aangezien ik geen ervaring met paarden heb! Maar met dank aan paardenhotel de Kruishoeve is het dan toch gelukt. Het was voor mij vooral de bedoeling dat Alysia haar amuseerde en dat de paarden niet te veel stress hadden! Bedankt kleine dappere dame, je hebt dat super gedaan!
August:

August is een echt meneertje. Niet te bescheiden, joviaal, veel te vertellen en heel slim! Het was me een genoegen jongeman!!
Well done!!
Aagje:
Aagje kreeg deze photoshoot cadeau van haar grote zus maar wel als complete verrassing!! Normaal gezien ga ik altijd eerst eens praten met wie ik moet fotograferen, zo heeft iedereen elkaar al eens gesproken en gezien op voorhand wat het een stuk makkelijker maakt de dag van de shoot. Bij Aagje was dat dus onmogelijk en het hoeft niet gezegd te worden dat ze eerst wat timide was en dat is ook compleet normaal. Maar van zodra ik even de tijd genomen had om met haar te praten bleek al snel dat Aagje al lang eens een photoshoot wou doen en was de gêne snel verdwenen. Je hebt dit super gedaan Aagje, ik ben blij dat gote zus zeker was vaan haar stuk!!
Finn:
Finn vertoeft als jongen van het binneland graag aan de kust en het liefst dicht bij, rond of op bootjes! Zeilclub en bar Sycod waren zo vriendelijk om deze jongeman zijn zin te geven! Met de nodige motivatie van een ijsje haalde deze jonge kerel alles uit de kast voor een geslaagde fotoshoot! Proficiat Finn!

Cyriel:

Na broer Leon een tweetal jaar geleden was het deze keer de beurt aan Cyriel. Vlot, niet op z’n mond gevallen en vol ideeën voor foto’s was het met dit kereltje heel leuk werken!
Blijf vooral jezelf Cyriel!!

Anoniem:

Deze jonge dame had graag foto’s voor haar lentefeest gehad die een beetje stoerder mochten zijn en in een urban/industriële setting! Dan enkel nog de timing! Het was wachten op een avond met mooi, warm en rustig weer wat deze zomer niet evident is, maar het is toch gelukt!
(De foto’s zijn een beetje ontsiert door de het grote watermerk, maar dit op vraag van de ouders voor de terechte ongerustheid inzake het eventuele ge(mis)bruik van de foto’s door derden.)

Julie:

Julie was bij onze eerste ontmoeting behoorlijk timide en beschaamd, ik ben dan ook een kleine 2 meter groot! 😅
Van gêne was er al snel geen sprake en dat is er aan te zien!! Julie, een welgemeende proficiat met je eerste communie!! Topmeid!!

Sam:

Sam is een jonge ietwat bedeesde maar heel sympathieke kerel met een hart voor drummen!! Goed gedaan Sam, het was leuk werken met je!

Noah:

Van Noah moest het iets met voetbal zijn! En een beetje stoer ook! 😅
Gasten die weten wat ze willen en er niet tegen hun zin zijn maakt het altijd een stuk fijner werken! Proficiat Noah, goed gedaan!

Jana & co:

Mila:

Isolde:

Marte:

Maya:

Leon:

Nand:

Myrthe:

Lowie & Jana:

Manu:

Andreas:

_DSC4728 _DSC4751 _DSC4755 _DSC4760 _DSC4787z-w _DSC4808 _DSC4811 _DSC4819 _DSC4851 _DSC4878

Isolde:

_DSC9840 copy _DSC9844 copy _DSC9875 _DSC9891 _DSC9911 _DSC0030 _DSC0013 _DSC0032 _DSC0091

Launa:

_DSC0287 _DSC0295 _DSC0345 _DSC0320

Mattiz

_DSC4410 _DSC4709 _DSC4719

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *