Corporate (Bedrijfsfotografie)

Eigenwijs:

Als lifecoach wil Joke haarzelf wat onderscheiden van de rest en dan vnl qua aanpak en marketing. Geen foto’s met een klant in de praktijk maar foto’s waar rust, warmte en kalmte naar voor komen. Zo gezegd zo gedaan!! Bedankt Joke voor deze zeer leuke opdracht!! En lifecoaches genoeg, maar bij Eigenwijs (Joke) ben je aan het juiste adres!!

Solidariteit voor het gezin:

Solidariteit voor het gezin contacteerde mij voor het vastleggen van het afscheidsfeest van 3 directeurs die op pensioen gingen datzelfde jaar! De drie bijna gepensioneerden werden onderworpen aan spelletjes geïnspireerd op “de slimste mens ter wereld” en op “sorry voor alles” met bijbehorende verborgen camerafilmpjes met heel wat hilariteit als gevolg. Met een streepje live muziek, een gezellige babbel en een hapje en drankje werd het een goed gevulde avond. Heel erg bedankt aan de organisatie voor deze opdracht!

Dienstenbedrijf BOD:

BOD staat voor Bredene / Oudenburg / De Haan. Dit dienstenbedrijf is dan ook in deze drie gemeenten actief! Ze vroegen mij een reportage te maken voor een nieuwe online campagne met het oog op extra recrutering, waarvoor ik ze uiteraard dankbaar ben! Het was met alle mensen een heel fijne samenwerking, van huishoudpersoneel tot medewerkers van de bureau en administratie en de mensen van het strijkatelier!

Hoeveslagerij ’t Wilgenhof:

Filip en Vicky zijn de uitbaters van hoeveslagerij ’t Wilgenhof in Bredene. De hoeve zelf ligt echter in Oudenburg, en de te kleine en verouderde winkel die bij de hoeve hoorde was dringend aan vernieuwing toe. Zo gezegd zo gedaan, en om de (her)opening van de slagerij in Oudenburg te vieren besloten ze een openingsweekend te organiseren. Ik werd gevraagd om sfeerbeelden vast te leggen van wat uiteindelijk een superleuk en druk weekend werd!

’t Fietskotje:

’t Fietskotje is een pannenkoekenhuisje gelegen in Bredene Dorp. Hun specialiteit is verse pannenkoeken die ze verkopen per halve of hele meter. Er is keuze uit zowel hartige als zoete pannenkoeken. Bernard en Muriel vroegen mij om 1 foto om als header te gebruiken op de hoofdpagina van de website. Om hen wat keuze te laten heb ik besloten hen een paar opties te geven.

Custum Fix:

Ik kreeg onlangs de vraag of ik foto’s wilde nemen voor iemand die zelf tafels maakt. Ik dacht eerst dat het om “gewone” tafels ging maar bij het eerste gesprek werd onmiddelijk duidelijk dat deze man een ander plan had. De eerste ontwerpen zagen er al veelbelovend uit, en het (voorlopige) resultaat mag er zeker zijn! De tafels zijn niet alleen slim ontworpen maar ook nog eens kwalitatief gemaakt en zijn ideaal voor bvb horecazaken. Proficiat Filip en ik wens je veel succes toe met Custum Fix!

Xalis Silo cleaning:

Xalis specialiseert zich al sinds 1999 in werken op hoogte. De hoofdactiviteit was toen reinigen van silo’s en verschillende werken op hoogte maar tegenwoordig ook het reinigen van fabriekscomplexen, zowel binnen als buiten.  Van bij de start hebben ze altijd kwaliteit en veiligheid vooropgesteld.  Tegenwoordig werken ze met 4 ploegen van 2 medewerkers die constant voor u klaar staan op uw reiniging, montage, herstellingswerken,… uit te voeren. Ze zijn actief in verschillende sectoren nl. veevoederbedrijven, voedingsbedrijven, cementindustrie, brouwerijen, …  www.xalis.be

_DSC7473_DSC7518_DSC7523_DSC7544_DSC7519_DSC7546_DSC7561_DSC7592_DSC7595_DSC7616

CORPORATE

Consilio Interieur:

Deze shoot was i.o.v. Consilio Interieur, een bedrijf gespecialiseerd in interieurinrichting en projectcoördinatie. Consilio Interieur kan je inroepen voor totaalrenovaties, styling voor vastgoed, het omvormen van panden voor diverse doeleinden, noem maar op! Met een onstuitbaar enthousiasme en professionele aanpak tovert drijvende kracht Ann Bastens jouw project om van idee tot realisatie!     www.consilio-interieur.be

_DSC3681_DSC3717copy_DSC3761_DSC3760_DSC3759 _DSC3865copy _DSC3858

CSKR:

CSKR is een zelfstandig bedrijf te Assebroek die zich voornamelijk bezig houdt met het installeren van computernetwerken, het verkopen en assembleren van PC’s, laptops en allerhande toebehoren. CSKR vroeg mij om een beeld te maken die kan gebruikt worden als standaard bureaubladachtergrond voor alle verkochte/geïnstalleerde PC’s, laptops en tablets. Het 2de beeld is een detail van de 1ste, die wordt als sticker op de toestellen gekleefd zodat de klanten ten allen tijde de nodige contactgegevens bij de hand hebben in geval van vragen of defecten. Er werd gekozen voor een voornamelijk groen beeld, dit om een link te leggen naar de website (www.cskr.be) waar de werkbalk dezelfde kleur heeft.

_DSC5895 klein 2_DSC3544 _DSC5895 sticker2 klein